top of page
photo_2023-05-16_19-16-11 2.jpg

Toen ik startte met The Challenge Club dacht ik vooral een level up in mijn bedrijven te gaan maken. Boy, was I wrong 😬 

Meedoen maakte dat ik eindelijk de keuze maakte om mijn erkenning en bevestigingsdrang vol aan te kijken. Laagje voor laagje ben ik deze behoeften langzaam aan het afpellen. Het maakte dat ik het afgelopen half jaar in een wazige limbo terecht kwam. Ik heb het gevoel gehad dat ik stil stond, maar terugkijkend merk ik dat ik steeds diepere lagen van mijzelf tegen aan het komen ben. Dat is een heel ander proces dan ik voorheen kende als het bijvoorbeeld ging over doelen behalen. 

De challenges ondersteunen niet alleen dit transformatie proces, maar versnellen het ook als een malle. Alle tools die we aangereikt krijgen ben ik aan het testen en blijven mij motiveren om door te gaan om tot het puntje van die berg te komen, met verzuurde benen, maar mét de powerrepen uit de challenges/club, ik kan echt niet wachten op het uitzicht bovenaan de top! 🏔✨
 

Malou Visser

photo_2023-05-16_14-02-39 3.jpg

Ik ben hier net gestart in de club en zag hier instappen als één van de eerste acties in de Challenge Five die toen net was begonnen. Het heeft mij al zoveel gebracht dat ik niet kan wachten waar ik over een jaar ga staan.

 

Naast deze club van mooie en inspirerende mensen, kansen en helderheid wat ik als ondernemer mag doen is mijn grootste take-away deze eerste maand mijn bewustzijn.

 

Bewustzijn van wat ik voel in mijn lijf, bezig zijn met wat goed voor me is en weten dat ik mezelf klaar zet voor iets groters. Het weten dat als ik mij even uit balans voel ik zelf de keuze heb wat ik hier mee kan doen. Even doorvoelen en laten gaan of direct de keus te maken dat ik hier niks mee hoef omdat het iets is wat me niet meer dient, dat het van een vroegere ik was. En dat maakt dat ik me heel erg sterk voel en nieuwsgierig ben naar wat er voor mij in de toekomst klaar ligt.

Erik Vosman

_DSC1352_edited.jpg

Ik heb mede door de Challenge Club een diep besluit gemaakt om te stoppen met iets dat erg belangrijk voor me is geweest gedurende mijn hele leven.

 

Trots overheerst, maar ik voel me ook verdrietig en de laatste keer dat ik zo hardop ongecontroleerd gehuild heb, kan ik me niet eens herinneren. Het raakt me op veel vlakken. Persoonlijk: want wie ben ik zonder?

 

Sociaal: collega’s, verbinding en gezelligheid. Praktisch: want wat ga ik nu doen? Geen afleiding meer, geen excuses meer. Diep van binnen weet ik dat de zenuwen en twijfels die ik voel afleiding zijn van mijn diepe weten. Ik heb me nog nooit zo diep verbonden gevoeld met mijn authentieke zelf.

 

Wat opvallend is, want ik weet in deze nieuwe realiteit helemaal niet hoe ik me moet gedragen. Wat doet iemand die mij is eigenlijk? En dan grinnik ik weer zachtjes om mijn eigen gedachten, want door alles wat ik geleerd heb sta ik sterker dan ooit.

Josie Jackson

photo_2023-05-19_10-49-44 2.jpg

Mijn grootste resultaat so far is het besef dat mijn grootste dromen hand in hand gaan met het versimpelen. Dat ik geluk en verbinding vind in de basale dingen.

 

Dat gezegd hebbende, is het niet perse simpel om op die ‘plek’ te zijn. Daarvoor laat ik een stukje van mezelf los, inclusief een stukje van mijn doelen die ik voor ogen had. Het voelt alsof de koers van mijn kompas aan het veranderen is, of beter gezegd dat ik de koers aan het aanpassen ben en daar de kracht van keuzes kan ervaren.

Sammy Rose

IMG_4932.JPG

Ik heb mezelf overtroffen in het creëeren van vrijheid. Begin dit jaar heb ik een maand door India gereisd. Dat voelde zo heerlijk bevrijdend en voldaan. Ik heb toen de intentie gezet dat ik dat gevoel ook in Nederland wil hebben, of ik nou aan het reizen ben of niet. En dat gaat stap voor stap steeds beter.

Anneke Bach

IMG_4960.JPG

Onderdeel zijn van de Challenge Club heeft mij in beweging gezet, me uitgedaagd om te veranderen, me geprikkeld om te dóen. De losse challenges zorgen voor inzichten en eerste veranderingen, de Club zorgt voor continuïteit. Voor in beweging blíjven. De verbinding met de rest van de Club brengt inspiratie en het besef dat er zóveel mensen op zóveel manieren bijdragen aan een mooiere wereld. Alex prikkelt, inspireert en motiveert steeds opnieuw om verder te kijken, anders te doen en je eigen pad te lopen. Heel dankbaar voor alles wat dit geopend heeft!

Jente van der Woude

WhatsApp Image 2023-06-14 at 16.33.21.jpeg

Sinds mijn 18e sluimerde er al iets in mij, een blokkade op diep niveau. Op mijn 18e ben ik namelijk gestart aan de kunstacademie en leefde ik mijn droom. Tót het moment dat een leraar mij meer een type meisje vond om rechten te gaan studeren. Ik stond niet sterk genoeg in mijn schoenen en ik liet me volledig uit het veld slaan en ben een andere kant op gegaan. 

 

Ik heb een diep innerlijk weten dat alles wat ik aanpak, kan opbloeien tot iets prachtigs. Behalve op mijn creativiteit, daar blokkeerde ik sindsdien volledig. Sinds de laatste challenge bij Challenge Accepted is dat klaar! Ik heb iets doorbroken wat diep zat, maar nu is er geen weg meer terug. 

 

De avonturen die hierop gaan volgen laat ik graag op mij afkomen. Ik weet dat het iets moois zal zijn!

Jenny Dizij - van Leeuwen

5_edited.jpg

We are the choices we make

The Challenge Club

Beoordeel ons

Hoe hebben we het gedaan?

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page