top of page
5_edited.jpg

Meet The Challenge Club

Sinds oktober '22 sluiten ondernemende visionairs en integrators aan bij The Challenge Club. Ze zijn op een missie naar meer vrijheid, meer impact en een nieuwe realiteit neerzetten in hun eigen branche. Wij zijn trots op onze Club, maar wat zeggen zij over de uitdaging die ze zijn aangegaan?

photo_2023-05-16_14-02-39 3.jpg

" The Challenge Club heeft me in een korte tijd al zoveel gebracht! Ik heb mijn missie helder gekregen, heb een belangrijke switch gemaakt in wat ik doe qua werk, maar vooral ook hoe ik mijn werk indeel. Ik heb meer tijd met mijn kinderen, ervaar vrijheid en ben gaan bijdragen aan dat wat ik belangrijk vind.  Vorig jaar ben ik ingestapt en ik heb besloten om nog een jaar aangesloten te blijven. Ik leer veel en het is een club van  mooie en inspirerende ondernemers die allemaal kiezen om iets vernieuwends met impact neer te zetten. De grootste les tot nu toe gaat over mezelf beter leren kennen en te kiezen voor wat past bij mij. Ik voel me sterker en zelfverzekerder dan eerst en ben klaar om verder te bouwen aan mijn missie! "

Erik Vosman - bouwt mee aan de werkomgeving van morgen met ENLIVEN

Onderdeel zijn van de Challenge Club heeft mij in beweging gezet, me uitgedaagd om te veranderen, me geprikkeld om te dóen. De losse challenges zorgen voor inzichten en eerste veranderingen, de Club zorgt voor continuïteit. Voor in beweging blíjven. De verbinding met de rest van de Club brengt inspiratie en het besef dat er zóveel mensen op zóveel manieren bijdragen aan een mooiere wereld. Alex prikkelt, inspireert en motiveert steeds opnieuw om verder te kijken, anders te doen en je eigen pad te lopen. Heel dankbaar voor alles wat dit geopend heeft!

Jente van der Woude - podcastmaker op missie om verandering te brengen in het onderwijssysteem

5_edited.jpg

We are the choices we make

Heb je een ervaring met ons en wil je die delen? Dat kan hier! 

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page