top of page
5_edited.jpg

Kies voor een team van experts om jou te versterken in datgeen wat jij hebt neer te zetten.

The Challenge Club

Waarom je met ons wilt samenwerken

Ons team is volledig in lijn met onze methodes gebouwd en gegroeid. Op basis van vrijheid, samenwerking en beweging werken wij al 3 jaar zij aan zij. Ieder met onze eigen focus, eigen kracht en eigen missie - bijdragend aan het grotere geheel: het bouwen van een nieuwe wereld. 

Alex Malone__EST2562.jpeg

Alex Malone

Als oprichter van The Challenge Club heeft Alex Malone de conventionele manier van ondernemen omver geworpen en bewezen dat er een andere weg is naar vrijheid en succes. ​Alex weet wat er nodig is om te slagen en ze is vastbesloten om anderen te helpen dezelfde vrijheid en succes te vinden.

 

Met Alex als gids en mentor in The Challenge Club, krijg je niet alleen toegang tot haar expertise en kennis, maar ook tot een community van gelijkgestemde ondernemers die allemaal streven naar vrijheid en succes.

Challenge-lowres-081.jpg

Tari Lambregts

Sinds twee jaar bouwt Tari op haar eigen manier mee aan de missie van Challenge Accepted. Door zelf de vrijheid in tijd, energie en financieën volledig te ervaren, draagt ze nu bij aan de grootse missie van Alex om dit de norm te maken.  

Als moeder, vrouw en businesspartner is Tari hands-on, verzorgend, vooruitdenkend en een bouwende kracht. Tari vliegt mee, maar staat vooral ook met twee benen op de grond en daar staat ze voor je klaar. 

TheAlliance_KLEUR_LOWRES-20.jpg

Leontine Jacobs

Als co-founder en lead van The Alliance, een bureau dóór en vóór visionairs werkt zij ook nauw samen met The Challenge Club.

Je zult haar terugzien in verschillende sessies of in 1:1 begeleiding. Leontine is ijzersterk om er achter te komen wat jou en jouw bedrijf uniek maakt en dit om te zetten in een plan waar jij de status quo mee gaat verslaan. Met Leontine als bondgenoot maken we samen de wereld een beetje mooier.

Te zien op onze socials

Challenge-lowres-023.jpg

Annemiek Veenstra

Zij vond haar eigen stem en zal deze vanaf nu vaker laten horen. Letterlijk, want ze is zangeres. En schrijfster. Iets wat ze eerder nooit durfde uit te spreken, maar wat nu zo passend voelt. Annemiek is ontzettend benieuwd naar welke andere aspecten van zichzelf ze nog zal ontdekken.

Annemiek neemt je als member van The Challenge Club mee op haar avontuur door de wereld en door haarzelf. Dankzij en samen met The Challenge Club gaat ze een uitdaging aan om haar missie volledig te leven. Ze weet nog niet precies waarom ze hier is en wat ze te bieden heeft, maar ze is er klaar voor om dit laag voor laag, niveau voor niveau, land voor land te ontdekken.

bottom of page