top of page
5_edited.jpg

Als er niets is om jou te voeden,

wat komt er dan uit jou?

The Challenge Club

The Vision Quest

Een transformatieve 24 uur in het bos.

 

Door helemaal offline te gaan in een wereld die normaal 24/7 online is kun je jezelf opnieuw ontdekken.

 

Verstillen;

Onthaasten;

Reflecteren;

Naar binnen kijken;

en de connectie aangaan met jouw kern.

 

Tijdens deze Vision Quest verblijf je in je eentje op een plek in het bos, waarbij je alleen de hoogst noodzakelijke dingen bij je hebt. Dus geen tent, eten of afleiding. 

Zonder stilte,
Geen antwoorden

Ga de uitdaging aan

Tijdens deze Vision Quest kun je kennismaken met mij en de manier waarop ik werk.

Deze Vision Quest is voor jou; disconnect to connect.

Praktisch

Stap 1

Schrijf je in voor de Vision Quest op 4-5 juni of 12-13 juni. Hierna ontvang je een instructie e-mail met een paklijst, richtlijnen en regels. Dit zorgt ervoor dat je veilig deel kunt nemen aan de Vision Quest en goed voorbereid start. 

Stap 2

We ontvangen je op de openingsdag uiterlijk om 9.00 uur op het prachtige landgoed van Yügen Forest. Hier wordt je met de groep ontvangen. Tijdens de openingsceremonie krijg je een korte uitleg en bereid je je verder voor op de komende 24 uur. Daarna neem je afgezonderd plaats op jouw plek in het natuurgebied. Tijdens deze 24 uur neem je slechts één rugzak mee met je slaap- en survivalmateriaal en water. Dus geen tent, telefoon, afleiding of eten. Gedurende deze 24 uur is er altijd begeleiding aanwezig die regelmatig (ongezien) langs zullen lopen om te checken hoe het met je gaat. Er is dus altijd back-up aanwezig. Na de 24 uur halen we je op en delen we in een afsluitende ceremonie je ervaringen en is er een lichte brunch. Om 12.00 uur is het programma afgelopen. 

Adres: Vossemeerdijk 6, 8251 PN Dronten.

Stap 3

Dit is de stap van de Vision Quest die pas bij thuiskomt begint; de intergratie.

Zonder antwoorden,
Geen visie
ie

Leer onconventioneel ondernemen

Als oprichter van The Challenge Club heeft Alex Malone de conventionele manier van ondernemen omver geworpen en bewezen dat er een andere weg is naar vrijheid en succes. Met haar jarenlange ervaring als ondernemer en het opzetten van meerdere 6-figure bedrijven, weet ze precies wat er nodig is om te slagen.

Alex heeft haar onconventionele aanpak van ondernemen al met veel grote bedrijven gedeeld als inspirerende spreker. Momenteel is ze druk bezig met het schrijven van een boek en zal ze binnenkort een TED-talk geven over haar innovatieve kijk op bedrijfsvoering.

Alex weet wat er nodig is om te slagen en ze is vastbesloten om anderen te helpen dezelfde vrijheid en succes te vinden. Met Alex als gids en mentor in The Challenge Club, krijg je niet alleen toegang tot haar expertise en kennis, maar ook tot een community van gelijkgestemde ondernemers die allemaal streven naar vrijheid en succes.

Challenge-lowres-063.jpg
bottom of page