top of page
Hout

Challenge Accepted

2024

Thanks Teampie!

Je keuze is goed ontvangen! De volgende mail die je van ons ontvangt sluit aan op jouw keuze.

pexels-andrew-shelley-8454450.jpeg

Josie Jackson (29)

Ik heb geleerd dat transformatie en kiezen voor een nieuwe versie, leidt tot een fase van angst en verwarring. Dit is wat er gebeurd als je buiten je comfort zone stapt, Nu ik het mechanisme ken weet ik ook dat deze angst geen reden is om stil te blijven staan.   Nooit eerder maakte ik zoveel grote keuzes en transformaties door in zo'n korte tijd!  Ik ben benieuwd wat er gaat komen en voel een diep vertrouwen dat dit mijn verder brengt dan ooit te voren. Dankjewel!  

 

Evi Bastiaensen (31)

Ik ga als een malle! Vooral op persoonlijk vlak en ik dacht dat mijn werk "wat achterblijft". Maar dat is niet waar. Ik merk nu dat de volgende stap in mijn bedrijf zich aan het klaarmaken is om next level te gaan. De hernieuwde versie van mijzelf was daarvoor eerst nodig! Dankjewel!

pexels-dastan-khdir-10519162.jpeg

Erik Vosman (42)

Na al eerder met Alex te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen. In eerste instantie met interim opdrachten in het veld waar ik al 10 jaar werkzaam ben. Het is een bekend kunstje, maar een mooi startpunt voor mij om de knop om te zetten van loondienst naar ondernemerschap. Dat was mijn eerste stap. 

Langzaam maar zeker begin ik door de Challenge Club in contact te komen met mijn missie en wordt ik uitgedaagd om krachtige keuzes te maken. Het is tijd om vol te gaan voor wat ik diep van binnen voel en wil bijdragen. Het voelt fijn om dit niet alleen te doen en om me heen een hele groep met bouwers van de nieuwe wereld te hebben! 

bottom of page