top of page
Wazig bos

Ontdek welke stappen je moet nemen
om te gaan leven vanuit jouw unieke missie.

Challenge Accepted 

Doe de gratis scan en
krijg direct advies!

Kim

“De challenge club helpt me om gericht in beweging te blijven. Na een challenge heb ik of de bevestiging dat ik nog steeds op het juiste pad zit, of het maakt duidelijk waar ik bij te sturen heb."

Anneke

“The Challenges geven elke keer een mooie balans in groots denken en dromen over de nieuwe wereld en  het samen doen en bouwen. Tergelijkertijd leer ik naar allemaal diepere lagen in mezelf kijken en merk ik dat met vaak subtiele veranderingen in mindset en energie er zoveel veranderd!”

Malou

"Alex en Tari zetten je aan tot actie, geven je de ruimte om gedachten en nieuwe gewoontes te verwerken en blijven komen met rake unieke manieren van kijken naar het leven, van werk tot verantwoordelijkheid nemen van je eigen geluk."

Sietske

“Supervet om een nieuwe visie op niet alleen anders werken te krijgen, maar eigenlijk gaat het dieper. Een andere kijk op jezelf, het leven en hoe je impact maakt vanuit je eigen zielsmissie! Alex en Tari kwamen op het juiste moment in mijn leven. Dit had ik nodig als newborn moeder.”
bottom of page