top of page
 • Foto van schrijverAlex Malone

10x hoe jij jouw frequentie kunt verhogen en jouw energieveld kunt versterken

Bijgewerkt op: 19 mrt.

Jij kunt een belangrijk verschil maken in de wereld door jouw eigen, unieke energetisch veld sterker te maken en je frequentie te verhogen. HOE ga je dat doen?

Ik heb een lijstje gemaakt hoe jij 10x jouw frequentie kunt verhogen en jouw energieveld kunt versterken.


 • Dwars door je emoties heen bewegen Emoties zijn er om te voelen! Ze zijn een krachtige bron van informatie, terwijl de meeste van ons hebben geleerd om emoties weg te duwen. Het ware goud zit hem in het voelen, met je lichaam als onmisbare tool. Neem de tijd voor wat je voelt en begin je af te vragen waarom jij je zo voelt. De antwoorden die je krijgt bevraag je ook. Klopt het wat jij gelooft? Of kun je kiezen voor een nieuwe overtuiging? Voel! Sta ook eens stil bij waar je in je lichaam bepaalde ervaringen hebt opgeslagen. Voel je het in je hoofd? In je borst? Of in je onderbuik? Wanneer je alles toelaat dan zit en een hoop informatie in jouw emoties en die informatie kun je omzetten in gerichte actie. Het klinkt zo simpel, maar dit is een dagelijkse oefening en een dans met het leven. Het resultaat van deze oefening? Emotionele blokkades doorbreken waardoor er nieuwe energie vrijkomt. Et Voila! Dit verhoogt jouw frequentie!

 • Leer jezelf kennen en vergroot de liefde voor wie je bent Het is verleidelijk (begrijpelijk en belangrijk!) om jezelf te willen geven waar jij kunt helpen. Dat gezegd hebbende: je kunt niet meer geven dan dat je hebt. 👆 Dit is enorm belangrijk om te beseffen. 👆 De meeste mensen geen moeite hebben om te geven. Maar vinden het wel lastig om met dezelfde overgave te ontvangen. Wanneer je veel aan het geven bent, terwijl je moeilijk ontvangt dan kun je je voorstellen dat jouw emmertje vol liefde minder gevuld is dan wanneer jij net zo goed kunt ontvangen als kunt geven. Wil jij een grote(re) bijdrage leveren aan de wereld om je heen? Begin bij jezelf! Zorg dat jij meer en meer te geven hebt, door jezelf genoeg liefde te geven. Door liefde van anderen bewust te ontvangen. Zorg dat jouw emmertje vervangen moet worden door een zeecontainer, omdat je om je heen zoveel liefde incasseert. Die glimlach bij de kassa, het complimentje over je jas, die collega die iets van je over heeft genomen, je partner die voor jullie heeft gekookt, de armpjes van je kleintje om je nek wanneer je thuis bent. SOAK IT ALL IN! En geef het door. In de kleine en de grote dingen. Let love rule.

 • Uitwisselen met de natuur Hoe heerlijk het ook is om jezelf te begeven in een levendige stad, met op elke hoek een gezellig koffiebarretje, de natuur geeft jou een energiekick waar geen cafeïne tegenop kan! De zee, het strand, de bergen, de bossen, het maakt niet uit; in de natuur is de plek waar jij kunt verbinden met jezelf, de aarde, de kosmos en precies dát is de plek waar jouw energie kan expanderen.

 • Mediteren Wanneer je je ogen sluit en je je - begeleid of in stilte - richt op jouw binnenwereld, dan kun je voelen hoe de energie in je lichaam toeneemt. Iets wat ik zelf heel fijn vind om te doen, is letterlijk aan mijn energie vragen of het bij me terugkomt. Waar het ook is, ik roep het terug bij mij. Iets anders wat ik heel waardevol vind tijdens een meditatie - en wat ook zorgt voor het verhogen van je frequentie - is het maken van een krachtige, heldere keuze richting een doel. Je vraagt je misschien af, ja maar Alex, hoe dan?


En daarom heb ik een cadeautje voor je: Wellicht weet je dat ik een boek heb geschreven over hoe je vanuit eigenaarschap in jouw werk, via je tijd en energie, een waardevolle impact kunt maken op de wereld. Voor de lezers van het boek heb ik een begeleide meditatie op laten nemen door een waardevolle samenwerking van mij. Ik heb van hem geleerd om mijn systeem te beheren en mijn frequentie te verhogen door middel van meditatie. Er staat een krachtige begeleide meditatie klaar voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen door middel van meditatie. Hier kun je ervaren wat het met jou doet.

 • Je systeem voeden Bepaalde activiteiten kunnen energie kosten, net zoals dat bepaalde activiteiten energie geven. Zo werkt het ook met bepaalde mensen, producten en evenementen. Wat voedt jouw systeem? Bepaalde dingen zijn persoonlijk. Zo voel ik mijn energielevel toenemen wanneer ik mediteer, mee kan zingen met mijn favoriete muziek en mijn gedachten kan uitschrijven. Voor anderen is het misschien een strandwandeling, uitgebreid koken of breien. Dus welke activiteiten (en welke mensen) maken jou gelukkig? Kies daar vaker voor! Waar sommige dingen persoonlijk zijn, zijn er ook bepaalde dingen een gegeven. Sporten en gezond, eerlijk eten, en jezelf voeden (niet vullen) bekrachtigen jouw systeem op verschillende niveaus. Wanneer jij je laag in jouw energie voelt zitten, ga dan bewegen en kies voor een voedzame, gezonde maaltijd.

 • Stilte opzoeken Stilte biedt plek voor reflectie, een ruimte waarin ons brein vrij kan bewegen, zonder beperkingen en afleidingen. In deze ruimte kunnen we oplossingen vinden, nieuwe ideeën vormen en onszelf beter begrijpen. Wanneer we omringd zijn door constant geluid (of zelfs lawaai), zijn we geneigd om te reageren in plaats van te contempleren; te antwoorden in plaats van te bevragen; taken uit te voeren in plaats van te creëren. Stilte is niet leeg, het zit vol antwoorden! En stilte is een essentieel onderdeel van het leven, net zoals drukte dat is. Zoek jij voldoende de stilte op? Plan vandaag nog ergens in de komende dagen een bewust moment van stilte in en neem tijd om te ontdekken wat er in jou leeft.

 • Periodes van rust en reflectie Je zou kunnen denken dat de stilte opzoeken hetzelfde betekent als een periode van rust en reflectie ingaan. Niets is minder waar. Terwijl stilte ons helpt externe ruis te verminderen, helpen rust en reflectie ons om beter om te gaan met deze interne ruis. Reflectie is het proces van diepgaande gedachten en begrip, zelfanalyse en interne dialoog. Het is gedurende deze tijd dat we onze acties en ervaringen evalueren, leren van onze fouten en andere perspectieven ontwikkelen. Reflectie kan ons helpen om betere beslissingen te nemen, onszelf te verbeteren, nieuwe inzichten op te doen en - het beste wellicht - ons bewust te worden van onze eigen gedachtepatronen.

 • Kies voor liefde! Aangezien we bewuste wezens zijn, hebben we altijd de mogelijkheid om onze gedachten en emoties te sturen. Wij hebben een belangrijke kracht tot onze beschikking, namelijk de kracht van vrije keuze. Het klinkt misschien simpel, maar wij kunnen op elk moment onze vrije wil inzetten om te kiezen voor een hoge frequentie, zoals bijvoorbeeld die van dankbaarheid of liefde. Dit is een kwestie van het trainen van onze geest en elke keer opnieuw bewust kiezen voor liefde wanneer je angst, onzekerheid, onmacht of overwhelm voelt. Voel je wel angst? Dat kan natuurlijk! Check opnieuw punt 1. Ga er dwars doorheen. Voel het! Angst verlamd. Maar wat zou liefde DOEN? Stel jezelf deze vraag en beantwoord hem eventueel met je handen op je hart en je ogen dicht. Laat je hart het werk doen.

Ben jij ook hier op aarde om een belangrijke rol te vervullen? Zo ja, dan is het voor jou heel belangrijk om jezelf te gaan upgraden in de originele kosmische kennis die nu beschikbaar is. Blijf jezelf trainen, zodat je kunt upgraden! Meer informatie.
 • Oefenen met dankbaarheid Alles is energie en één van de hoogste trillingen is de trilling van dankbaarheid. Wanneer je de tijd neemt om bewust stil te staan bij alles waar je dankbaar voor bent, dan zul je merken dat je binnen no-time jezelf vervult met witte, lichte energie. En het mooie van het ervaren van dankbaarheid, is dat je meer en meer ruimte maakt om datgene toe te laten waar je dankbaar voor bent. Ben je dankbaar voor de hoeveelheid impact die je maakt en de mooie reacties op jouw werk van jouw collega’s en klanten? Mooi! Als dat is wat jij voelt en je daar meer van wilt geven, dan zul je ook meer ervaringen gaan ontvangen waarin jij datgene wat jij te bieden hebt zult kunnen geven. Zie je hoe een betere wereld echt bij jou begint?

 • Uitdagingen bewust aangaan Een minder voor de hand liggende actie die je kunt zetten is het bewust aangaan van een uitdaging. Dat werkt zo; wanneer jij kiest voor een bepaalde uitdaging, dan opent zich een (energetisch) veld om jou te ondersteunen in jouw groei richting het halen van deze uitdaging. Wanneer jij daadwerkelijk de uitdaging behaalt dan komt de energie uit dat veld vrij. Het goede gevoel over jezelf en het gevoel van behaald succes zijn nog eens extra versterkend voor die energie die vrij komt. Met andere woorden: het aangaan van een uitdaging én je doel behalen is een enorme energieboost!


De kracht van uitdaging als grote energieboost!

De kracht van uitdaging is een interessante kosmische kracht om mee samen te leren werken. Ken en beheers je deze kracht? Dan kun je het heden, de toekomst en het verleden met elkaar laten samenwerken om zo helder door jouw transformaties heen te bewegen. De kracht van uitdaging geeft jou de mogelijkheid om snel en efficiënt te groeien en impactvol te blijven bouwen aan jouw energieveld. Wil je hier meer over leren? Check deze masterclass over hoe het heden, verleden en toekomst samenwerken om jou te laten groeien door middel van uitdagingen. Dit mechanisme kennen is een absolute gamechanger! Het stelt jou in staat om tijd voor jou te laten werken. Die skill geeft jou veel meer tijd, doordat je meer gedaan krijgt in minder tijd. Niet door je productiviteit of efficiëntie te verhogen, maar simpelweg door tijd op een hele andere manier in te zetten. Interessant? Ik vertel je graag meer over dit onderwerp!Dat waren ze!

10 manieren om jouw frequentie te verhogen en jouw energieveld te versterken. Onthoud dat dit een dagelijkse oefening is en dat deze 10 manieren bijdragen aan een betere wereld vanuit jouwzelf.


Succes <3Meer van dit?

Ik wil en kan je nog veel meer leren over samenwerken met (onbewuste) delen van jezelf en de kosmos. Door deze belangrijke samenwerkingen aan te gaan, ga je slimmer leren werken, waardoor je meer impact kunt maken en zo neem jij de belangrijke rol in die jouw ziel al lang gekozen heeft. Volg me op Instagram om op de hoogte te blijven van waardevolle content en mogelijke samenwerkingen.


661 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page