top of page
Hout

Engage the Change

The Challenge Club

Wat kan ik verwachten?

Laat hier je e-mailadres achter en ontvang een mail met de inzichten uit de tweede sessie van Engage the Change.  

Stop met je frustreren over hoe het anders kan 
Start met elke dag bouwen aan het verschil 

Wat is Challenge Accepted? 

Challene Accepted is een programma waarin jij elke keer op een andere manier wordt uitgedaagd om anders te zien, anders de denken en anders te doen. Door keer op keer een uitdaging aan te gaan, zet je jezelf in een modus van groei en transformatie. Je zult weg bewegen van alles wat eigenlijk nooit bij je paste en heldere keuzes maken naar dat wat al die tijd voor jou de bedoeling was.  Het uiteindelijke doel is om jou een heel vernieuwd perspectief op werken te geven. Je leert hoe werk een krachtige portal kan zijn naar vrijheid, succes, impact en vervulling. Je zult ervaren dat tijd geen energievretend en tijdrovend monster hoeft te zijn, maar dat het een krachtige uiting is van jouw hart, visie en missie. 

Door deze uitdagingen stuk voor stuk aan te gaan en te kiezen voor een diepe transformatie in jezelf en in je werk kun jij het voorbeeld gaan zijn voor jouw team, klanten en relaties . En hier is waar de echte magie start! Want in je eentje kun je heel wat bereiken, maar samen kun je nog veel meer. 

Challenge Accepted is het enige jaarprogramma waarbij je leert werken met de wetten en krachten van de kosmos gecombineerd met praktische kennis en tools over hoe je anders werken écht kunt laten werken, voor jouwzelf en jouw team. Maak de switch van hard werken, naar werken vanuit je hart. 

pexels-andrew-shelley-8454450.jpeg

Josie Jackson (29)

Ik heb geleerd dat transformatie en kiezen voor een nieuwe versie, leidt tot een fase van angst en verwarring. Dit is wat er gebeurd als je buiten je comfort zone stapt, Nu ik het mechanisme ken weet ik ook dat deze angst geen reden is om stil te blijven staan.   Nooit eerder maakte ik zoveel grote keuzes en transformaties door in zo'n korte tijd!  Ik ben benieuwd wat er gaat komen en voel een diep vertrouwen dat dit mijn verder brengt dan ooit te voren. Dankjewel!  

 

Evi Bastiaensen (31)

Ik ga als een malle! Vooral op persoonlijk vlak en ik dacht dat mijn werk "wat achterblijft". Maar dat is niet waar. Ik merk nu dat de volgende stap in mijn bedrijf zich aan het klaarmaken is om next level te gaan. De hernieuwde versie van mijzelf was daarvoor eerst nodig! Dankjewel!

pexels-dastan-khdir-10519162.jpeg

Erik Vosman (42)

Na al eerder met Alex te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen. In eerste instantie met interim opdrachten in het veld waar ik al 10 jaar werkzaam ben. Het is een bekend kunstje, maar een mooi startpunt voor mij om de knop om te zetten van loondienst naar ondernemerschap. Dat was mijn eerste stap. 

Langzaam maar zeker begin ik door de Challenge Club in contact te komen met mijn missie en wordt ik uitgedaagd om krachtige keuzes te maken. Het is tijd om vol te gaan voor wat ik diep van binnen voel en wil bijdragen. Het voelt fijn om dit niet alleen te doen en om me heen een hele groep met bouwers van de nieuwe wereld te hebben! 

bottom of page