top of page
Hout

Er zit iets magisch aan het aangaan van een  uitdaging. Het geeft focus. Zelfvertrouwen. Richting.

Welkom bij The Challenge Club - Impact Edition

Wat kan ik verwachten?

Laat hier je e-mailadres achter en ontvang een volledig document met alle informatie over The Challenge Club.

  • Over de Challenge Club

  • Waarom bestaat de Challenge Club?

  • Wie doen er mee?

  • Hoe ziet dit jaar eruit?

  • Twee manieren om mee te spelen met dit spel..

Er zijn miljoenen mensen met een visie, maar slechts weinig kiezen ervoor om die visie om te zetten naar grootste, eerlijke impact. 

stopStLeer samenwerken met je ziel, de kosmos en de aarde

Werk slimmer, niet harder 

IMG_4604.JPG

Hard werken kun je. Het zit in je DNA en het heeft je ver gebracht!

 

Maar om neer te kunnen zetten wat de bedoeling is, heb je een andere strategie nodig.

Eentje die jou niet vraagt om nóg harder te werken, maar eentje die jou vraagt om slimmer te gaan werken.

 

Geen zorgen. Ik heb het niet over manifesteren en de law of attraction. Ik heb het over helder toepasbare, concrete regels die jouw manier van werken compleet veranderen. 

Ik daag je uit om gelijkwaardige samenwerkingen aan te gaan met als doel jouw impact te vergroten. Je gaat leren samenwerken met jouw hoofd, hart en ziel. Vanuit die connectie met jezelf leer je gelijkwaardige en succesvolle samenwerkingen op te zetten; met een team, de aarde en de kosmos. 

 

jij bent hier om iets neer te zetten wat grootser is dan jijzelf en daarvoor heb je enorme krachten nodig; in en buiten jezelf. Ben jij klaar om dit avontuur aan te gaan en samen te werken met de krachten die nodig zijn voor jouw zielsmissie?

Jij bent één van de indigo’s die is gekomen om een verschil te maken. Jouw hele leven was een training naar dit moment. Een moment waarop jij een keuze te maken hebt. 

 

Ben jij klaar om te kiezen voor jouw levenswerk en de impact die jij te maken hebt?

Er zijn miljoenen mensen met een missie, maar slechts weinig kiezen ervoor om hun missie om te zetten naar grootste, eerlijke impact. 

Ben jij klaar voor de uitdaging ? 

Binnen het programma van Challenge Accepted werken wij met verschillende kosmische wetten en krachten. De kracht van keuze en de wet van groei komen in elke Challenge terug. Door op diep level te begrijpen hoe de mechanismes van transformatie werken, kun jij sneller groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Op individueel vlak én met jouw team. 

Alex Malone__EST2505.jpeg
pexels-dastan-khdir-15476701.jpeg

No risk  / No magic 

The Challenge Club bestaat uit dappere visonairs en pioniers die zien hoe het anders kan. De manier waarop we leven, werken, naar school gaan, omgaan met voedsel en onze gezondheid kan beter. Zij zien nieuwe en eerlijke alternatieven.

 

Ben jij ook zo iemand? Laten we samen de uitdaging aan gaan!

 

Jij gaat creëren wat er nodig is als jij je visie wilt omzetten naar waardevolle resultaten & impactvol succes! 

Wat heb je nodig? 

1. De moed om buiten je comfort zone te stappen en te kiezen voor groei;

2. Een mentor who walks the talk;

3. Een club anders doeners die net als jij kiezen voor impact, groei en uitdagingen. Mensen met wie je kan delen, die je spiegelen en voor je juichen. Mensen die je begrijpen en supporten in zowel je transformaties als het realiseren van jouw visie én waar je gelijkwaardige, eerlijke samenwerkingen mee kunt opzetten. 

 

Hoe groot of hoe klein jouw idee of bedrijf ook is. Je kreeg jouw visie niet voor niks!

 

Jij bent degene die dit mag gaan uitvoeren. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen om jouw visie de kern te maken van alles wat je doet en die eerst volgende stap te nemen. 

Dat kan uiteraard met of zonder ons. Ben je klaar om het niet meer alleen doen? Plan dan een intake dan kunnen we samen kijken of er een match is! 

pexels-leeloo-thefirst-5238645.jpeg

Succesvol zijn en impact maken gaan vanaf nu hand in hand. Het is tijd om een tegengeluid te geven aan "de big boys". 

Leer onconventioneel ondernemen

Als oprichter van The Challenge Club heeft Alex Malone de conventionele manier van ondernemen omver geworpen en bewezen dat er een andere weg is naar vrijheid en succes. Met haar jarenlange ervaring als ondernemer en het opzetten van meerdere 6-figure bedrijven, weet ze wat er nodig is om te slagen.

Maar grappig genoeg is dit niet haar drijfveer.. 

Waar zij voor gaat is een verschil maken! Ze wil de wereld beter achter laten dan toen ze kwam en is op missie om de wereld van werken te veranderen. Waarom? Omdat "werk" en de manier waarop wij omgaan met onze tijd ons beperkt. En dat terwijl werk zo'n belangrijke uiting kan zijn van wat we te brengen hebben. 

Alex Malone__EST2472.jpeg

Wat is Challenge Accepted? 

Challene Accepted is een programma waarin jij elke keer op een andere manier wordt uitgedaagd om anders te zien, anders de denken en anders te doen. Door keer op keer een uitdaging aan te gaan, zet je jezelf in een modus van groei en transformatie. Je zult weg bewegen van alles wat eigenlijk nooit bij je paste en heldere keuzes maken naar dat wat al die tijd voor jou de bedoeling was.  Het uiteindelijke doel is om jou een heel vernieuwd perspectief op werken te geven. Je leert hoe werk een krachtige portal kan zijn naar vrijheid, succes, impact en vervulling. Je zult ervaren dat tijd geen energievretend en tijdrovend monster hoeft te zijn, maar dat het een krachtige uiting is van jouw hart, visie en missie. 

Door deze uitdagingen stuk voor stuk aan te gaan en te kiezen voor een diepe transformatie in jezelf en in je werk kun jij het voorbeeld gaan zijn voor jouw team, klanten en relaties . En hier is waar de echte magie start! Want in je eentje kun je heel wat bereiken, maar samen kun je nog veel meer. 

Challenge Accepted is het enige jaarprogramma waarbij je leert werken met de wetten en krachten van de kosmos gecombineerd met praktische kennis en tools over hoe je anders werken écht kunt laten werken, voor jouwzelf en jouw team. Maak de switch van hard werken, naar werken vanuit je hart. 

Vorig jaar deden er al 50 ondernemende vrije denkers en anders doeners mee! De eerste 12 impact makers voor 2024 hebben zich al aangemeld

pexels-andrew-shelley-8454450.jpeg

Josie Jackson (29)

Ik heb geleerd dat transformatie en kiezen voor een nieuwe versie, leidt tot een fase van angst en verwarring. Dit is wat er gebeurd als je buiten je comfort zone stapt, Nu ik het mechanisme ken weet ik ook dat deze angst geen reden is om stil te blijven staan.   Nooit eerder maakte ik zoveel grote keuzes en transformaties door in zo'n korte tijd!  Ik ben benieuwd wat er gaat komen en voel een diep vertrouwen dat dit mijn verder brengt dan ooit te voren. Dankjewel!  

 

Evi Bastiaanse (32)

Ik ga als een malle! Vooral op persoonlijk vlak en ik dacht dat mijn werk "wat achterblijft". Maar dat is niet waar. Ik merk nu dat de volgende stap in mijn bedrijf zich aan het klaarmaken is om next level te gaan. De hernieuwde versie van mijzelf was daarvoor eerst nodig! Dankjewel!

pexels-dastan-khdir-10519162.jpeg

Erik Vosman (42)

Na al eerder met Alex te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen. In eerste instantie met interim opdrachten in het veld waar ik al 10 jaar werkzaam ben. Het is een bekend kunstje, maar een mooi startpunt voor mij om de knop om te zetten van loondienst naar ondernemerschap. Dat was mijn eerste stap. 

Langzaam maar zeker begin ik door de Challenge Club in contact te komen met mijn missie en wordt ik uitgedaagd om krachtige keuzes te maken. Het is tijd om vol te gaan voor wat ik diep van binnen voel en wil bijdragen. Het voelt fijn om dit niet alleen te doen en om me heen een hele groep met bouwers van de nieuwe wereld te hebben! 

Wat mag jij van ons (en jezelf) verwachten?

Ongekende resultaten! Maar dan zonder roofbouw te plegen op jezelf, jouw (vormende) team of de wereld. Sterker nog; deze ultieme performance van jou als visionair voelt als een bevrijding voor de mensen die met jou willen werken.

 

Voor jou geen stoffige HR of marketing manager in je team die met tools en trucjes  probeert jouw (toekomstige) bedrijf te laten slagen.  Jij maakt zelf het verschil met jouw scherpe visie. Dat trekt de juiste mensen aan; zowel intern - dus jouw team als extern - dus jouw klanten.De revolutie in jouw branche begint bij jou!

Klaar voor onmiskenbare impact?

Plan dan nu een intakegesprek en ontdek of jij in aanmerking komt voor deelname aan The Challenge Club!

Dit is het jaar van de revolutie in jou.
Vanuit daar ontketent de rest.

pexels-adriano-brodbeck-4736967.jpeg

Take a chance. Risk everything. 
Be honest. Jump.
Go for it. Go all in. 
Why not? Or else why, 
do anything at all? 

bottom of page