top of page

Je bent uitgenodigd voor The Impact Meet-up..

Het systeem wat nu staat heeft zijn houdbaarheidsdatum bereikt. Het kraakt en piept en onderaan de streep maakt het meer kapot dan dat het brengt. De bewijzen zijn er in overvloed. Maar een heel belangrijk punt is: het huidige systeem is niet onze vijand. We hoeven ons er niet te verzetten. We kunnen ervan leren, het zelfs eren voor wat het gebracht heeft en er simpelweg voor kiezen om het vanaf nu een nieuwe norm neer te zetten.

 

Begin februari ontstond er een idee vanuit een visie om onze werknorm te updaten naar wat de wereld nodig heeft. Wij geloven in een manier van (samen)werken die de aarde niet kapot maakt, waarbij we werken vanuit onze passies en talenten en waarbij impact maken het belangrijkste doel is. Het resultaat van deze manier van werken is meer vervulling, meer (werk)geluk en hogere winst. Alex Malone hield eerder een TedX talk over deze visie en schreef een boek.

'Wat kan ik nog meer doen om mijn visie te delen daar waar het raakt?"

Het antwoord op deze vraag werd The Impact Meet-up, een inhoudelijk netwerkevent gehost vanuit ons hart om te willen delen en geven aan de ondernemers die hun tijd en energie inzetten om een verschil te maken. 

We nemen je nog een keer mee terug naar de belangrijkste inzichten. Als je toegang wilt tot de energie en het netwerk van die avond, kom dan met ons in contact: we delen wat we bouwen! 

De belangrijkste inzichten:

ONZE REDEN OM EEN VERSCHIL TE WILLEN MAKEN IN DE WERELD VAN WERK: 

Onze huidige werknorm heeft zijn houdbaarheidsdatum bereikt. Het piept en kraakt en onderaan de streep maakt het meer kapot dan dat het brengt. De bewijzen zijn er in overvloed. Onze huidige manier van werken werkt ons tegen, maar wij hoeven ons er niet tegen te verzetten. Sterker nog, we kunnen ervan leren en nu, samen met een groep impactvolle ondernemers, ervoor kiezen om vanaf nu een nieuwe norm neer te zetten.

Dit gaat niet over werk. Dit gaat over ons levenswerk. Je levenswerk is niet iets wat je doet van 9-5, vijf dagen in de week of tot aan je pensioen, maar dit doe je voor het leven. Deze manier van werken geeft energie, persoonlijke groei en ongekende resultaten. 

WAAROM BEN JIJ UITGENODIGD? 

Ik geloof in jou en jouw bedrijf en ik weet dat wanneer jij de kennis van vernieuwd organiseren toepast jouw missie en de impact die je maakt alleen maar kan groeien.  
 

Niet sneller, harder en met als uitgansgspunt een hogere omzet en een dichtere marktpenetratie. 

Maar wel afgestemd, kloppend en in balans.

BELANGRIJKE INZICHTEN OVER ANDERS WERKEN:
In mijn visie zijn tijd en energie de belangrijkste resources van elk individu, maar ook van de organisatie. Wanneer jij en jouw team tijd willen geven om vol positieve energie te bouwen aan de gezamenlijke missie dan heb je een succesvol bedrijf. Simpel. In de praktijk lijkt dit een stuk weerbarstiger. Vroeg of laat lijken de geld gedreven doelstellingen en de planmatigheid de creatieve levendigheid uit het bedrijf te halen en daarmee uit de, eens zo gedreven, mensen. Een paar one-liners die inzicht geven in hoe jij (en jouw team) werk anders kunnen organiseren. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de integratie van deze kennis? Plan hier een gesprek in en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. 
 

  • Je hoeft niet harder te werken. Slechts compleet anders dan je aangeleerd hebt gekregen. 

  • Hoe langzaam of snel de tijd ook gaat: je kunt het maar 1x uitgeven;

  • Er is nooit te weinig tijd als je jouw eigen timing volg;

  • Rust en ruimte zijn essentieel voor creativiteit, focus en impact;

  • En met verhoogde energie heb je minder tijd nodig om hetzelfde of een beter resultaat te bereiken.Je denkt misschien dat er 1001 strategieën en manieren van organiseren zijn.


Er zijn er slechts twee:

  • een manier die energie kost;

  • en een manier die energie genereert.

 

Onze huidige werknorm kost energie. Dat zie je onder andere aan de oplopende burn-out cijfers en aan een aarde die niet zoveel kan geven als wij van haar vragen. Onze huidige werknorm is altijd hard werken voor iemand. Dat betekent dat we elke keer meer mensen nodig denken te hebben. Er is te weinig tijd, we hebben een groter team nodig, een groter marketingbudget en een groter marktaandeel om zo onze impact te vergroten. Het is een lineair systeem gebouwd op een geloof van als.. dan. Het is een manier van werken waarvan we om de zoveel tijd van bij moet komen. 

 

De manier waar ik in geloof genereert energie. Het vraagt om jezelf en jouw bedrijf vanuit de kern helemaal anders te gaan zien en inrichten. Je komt los van de herhalende geschiedenis en patronen en je gaat juist niet harder werken op de manier die je kent. Je gaat anders werken.. De rol van de founder en co-founder of ook wel de visionair en integrator genoemd, kleden hun rol in vanuit hun eigen visie en verruimen hun perspectief in hoe ze omgaan met hun eigen tijd en energie, met het geld wat uitgegeven wordt en binnenkomt. Dit vernieuwde perspectief in tijd en energie wordt ook doorgegeven via het hele team. Het kernteam gaat niet alleen een diepere samenwerking aan met elkaar en hun team, maar ook met beschikbare kosmische krachten en afstemming met de natuur. Dit is een manier van werken waarbij spiritualiteit en business samen komen. Het is een manier van werken voor de visionairs en pioniers die het anders durven doen dan dat we kennen.. 

Er is nog een hoop meer gezegd, gedeeld, gevoeld, geopend en geopperd, maar dit waren vanuit ons een aantal belangrijke inzichten die we graag met je willen delen. 

THE IMPACT MEET-UP.jpeg

What's Next?!

De grote opkomst, de hoge energie en de enthousiaste reacties smaken naar meer! We zullen daarom dit jaar nog 2x een exclusief event voor impact ondernemers hosten. 

Verder organiseren we binnenkort de kick-off van ons netwerk van missie-gedreven (co)founders, visionairs en integrators. We zijn het enige netwerk in Nederland dat zich focust op vernieuwend ondernemerschap. Benieuwd naar wat we daar mee bedoelen en wat we kunnen betekenen voor jou, jouw missie en jouw groei? We leren je graag beter kennen!

The greatest threat to our planet
is the believe that someone else will save it

~ Robert Swan

IMG_9042_edited.jpg

Merijn Everaarts
Dopper

Dit was top. Dankjewel voor het mooie event. Alex, you kicked some ass!

Laura Melenhorst

SUCKERS

Wat een warm bad was The Impact Meet-Up! Wanneer je ondernemers met dezelfde missie bij elkaar in èèn ruimte zet gebeuren er magisch dingen. Dan ontmoet je de mensen die je moet ontmoeten en creëer je samen magie. Alex weet als geen ander te verbinden en aan te zetten tot verandering. Nu al zin in de volgende!

IMG_9041_edited.jpg

Lianne van Genugten
Vaderland

Tijdens de Impact Meet-up werd het me heel duidelijk dat ik een keuze te maken had. Ik heb mezelf tijdens dit event beloofd om te gaan staan in de visie van Vaderland en een integrator te vinden die de brug kan slaan tussen de twee werelden die ik zie en ervaar. Die keuze geeft ruimte, energie en vertrouwen. Het is nog maar ruim een week geleden, maar het heeft al zoveel in beweging gezet. Ik zit in een stroomversnelling.
Dankjewel daarvoor!

Paul Dingemans
Oerchef

Dit was een zeer prettige eerste ontmoeting! Ik heb veel respect voor jouw presentatieskills en de inhoud die je hebt gebracht. Ook waanzinning om zoveel andere impact makers te spreken.

bottom of page