top of page
Oog

Duik in het boeiende spel dat werk kan zijn

Challenge Accepted - Engage the Change

Engage the Change

Ontdek de zeven spelregels die voor altijd je kijk op werk veranderen. Dit is je kans om koers te zetten voor het komende jaar. Benut de winterse rust om diep naar binnen te kijken, heldere, gerichte beslissingen te nemen die jou in het voorjaar in actie zullen zetten. 

'Engage the Change' betekent instappen in een gloednieuwe realiteit van werken; vanaf de eerste week van 2024 wordt alles anders!

Als het je ambitie is om je zakelijk te ontwikkelen en te ontplooien, weet dan dat de sleutel tot succes ligt in het durven kijken in de spiegel. De roep voor een nieuwe manier van werken wordt steeds luider. Zij die nu kiezen voor deze innovatieve benadering, zijn de visionairs en ondernemers van morgen. Zij zullen de organisaties van de toekomst opbouwen.

Is dat de toekomst die je ziet voor jezelf? Ben jij onderdeel van deze revolutie? 

'Engage the Change' biedt je de kans om je zakelijke toekomst vorm te geven in een veranderend werkveld. Grijp deze kans om de grenzen te verleggen, om de huidige regels van werk te herschrijven, en om een leider te worden in deze kansrijke nieuwe wereld van werk. 

In één week ga jij elke dag nieuwe dingen horen en openen binnen het anders werken. Je wordt uitgedaagd op 7 verschillende thema's om anders te zien, anders de denken en vooral ook anders te gaan doen. 

Ben jij klaar om je aan te sluiten bij de pioniers? Ben jij klaar om de verandering aan te gaan?
 

Praktische informatie

Data

Maandag 8 t/m zondag 14 januari

Tijden

Dagelijks een live zoom sessie van 7.00 tot 8.00 uur 

Live

Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem. Ze zijn allemaal terug te kijken in onze online omgeving.

Challenge Accepted daagt jou uit om:

  • De laatste wintermaanden te gebruiken om diep te zakken in jezelf

  • Jouw persoonlijke groei te koppelen aan zakelijke ontwikkeling

  • Heldere keuzes te maken voor jouw nieuwe jaar

  • Te reflecteren zodat je later in gerichte actie kunt komen

  • Het perspectief op werk voor altijd te veranderen

Dramatische zonsondergang

Kim

“De challenge club helpt me om gericht in beweging te blijven. Na een challenge heb ik of de bevestiging dat ik nog steeds op het juiste pad zit, of het maakt duidelijk waar ik bij te sturen heb."

Anneke

“The Challenges geven elke keer een mooie balans in groots denken en dromen over de nieuwe wereld en  het samen doen en bouwen. Tergelijkertijd leer ik naar allemaal diepere lagen in mezelf kijken en merk ik dat met vaak subtiele veranderingen in mindset en energie er zoveel veranderd!”

Malou

"Alex en Tari zetten je aan tot actie, geven je de ruimte om gedachten en nieuwe gewoontes te verwerken en blijven komen met rake unieke manieren van kijken naar het leven, van werk tot verantwoordelijkheid nemen van je eigen geluk."

Sietske

“Supervet om een nieuwe visie op niet alleen anders werken te krijgen, maar eigenlijk gaat het dieper. Een andere kijk op jezelf, het leven en hoe je impact maakt vanuit je eigen zielsmissie! Alex en Tari kwamen op het juiste moment in mijn leven. Dit had ik nodig als newborn moeder.”
bottom of page